PO Medo

Podružnica Medo

Od 2002. god djeluje područni odjel Medo kao ustanova za predškolski odgoj i obrazovanje, u vlastitom prostoru. U vrtiću rade stručni odgajatelji predškolske djece s VŠS i medicinske sestre. Svi stručni djelatnici imaju položen stručni ispit.

Vrtić se nalazi na adresi Ljudevita Gaja 10 u Orehovici, a objekt je u vlasništvu vrtića. Rad u Područnom odjelu „Medo“ organiziran je u tri skupine: jaslička, mlađa mješovita i srednja mješovita skupina.

U vrtiću se provodi niz akcija humanitarnog i radnog karaktera, a u sve aktivnosti uključeni su roditelji jer vjerujemo u roditeljsko-odgojiteljsko partnerstvo i partnerstvo vrtića i sredine u kojoj djeluje.

Vrtić ima odgovarajuće prostorije za dnevni boravak, priručne kuhinje, sanitarne prostorije, prostorije u kojima se odvijaju male tjelesne aktivnosti za vrijeme ružnog vremena, garderobne prostore; te ima uređeno vanjsko igralište.

Opremljeni je sa suvremenom didaktičkom opremom koja se redovito obnavlja i dopunjuje, a bit će dopunjena osmišljenom opremom za provođenje kraćih/pratećih programa u sklopu Projekta.
Voditeljica vrtića Medo je Vlatka K.

Naše grupe

gombeki

GOMBEKI

Mlađa jaslička skupina
Odgajateljice – Nikolina T. i Mirjana B.
pcelice

ČMELICE

Srednja mješovita skupina
Odgajateljica – Marija B.
fticeki

FTIČEKI

Starija odgojna skupina
Odgajateljica – Vlatka K.
bubamare

MIŠIĆI

Popodnevna mješovita odgojna skupina
Odgajateljice – Martina Š. i Ivana Š.
images (1)

ZAJČEKI

Mlađa vrtička skupina
Odgajateljice – Martina Š. i Ivana Š.

“Najveći čovjek uvijek ostaje dijete.”

Goethe