Podružnica Medo

Od 2002. god djeluje područni odjel Medo kao ustanova za predškolski odgoj i obrazovanje, u vlastitom prostoru. U vrtiću rade stručni odgajatelji predškolske djece s VŠS i medicinske sestre. Svi stručni djelatnici imaju položen stručni ispit.

Vrtić se nalazi na adresi Ljudevita Gaja 10 u Orehovici, a objekt je u vlasništvu vrtića. Rad u Područnom odjelu „Medo“ organiziran je u tri skupine: jaslička, mlađa mješovita i srednja mješovita skupina.

U vrtiću se provodi niz akcija humanitarnog i radnog karaktera, a u sve aktivnosti uključeni su roditelji jer vjerujemo u roditeljsko-odgojiteljsko partnerstvo i partnerstvo vrtića i sredine u kojoj djeluje.

Vrtić ima odgovarajuće prostorije za dnevni boravak, priručne kuhinje, sanitarne prostorije, prostorije u kojima se odvijaju male tjelesne aktivnosti za vrijeme ružnog vremena, garderobne prostore; te ima uređeno vanjsko igralište.

Opremljeni je sa suvremenom didaktičkom opremom koja se redovito obnavlja i dopunjuje, a bit će dopunjena osmišljenom opremom za provođenje kraćih/pratećih programa u sklopu Projekta.

Naše grupe

Pedagoška godina 2020/2021

donut (1)

KRAFNICE

Mješovita 1. mješovita skupina

točkicepng

TOČKICE

Mlađa vrtićka skupina

gombeki

GOMBEKI

Srednja vrtićka skupina A

images (1)

ZAJČEKI

Srednja vrtićka skupina B

Pedagoška godina 2020/2021

images (1)

ZAJČEKI

Srednja vrtićka skupina B

pcelice

ČMELICE

Srednja mješovita skupina
fticeki

FTIČEKI

Starija odgojna skupina
mouse

MIŠIĆI

Popodnevna mješovita odgojna skupina

STRUČNI TIM:

Pedagog: M. Ž.

Administrativni djelatnik: Lj. G.

Knjigovodstvo: Lj. M.

Ravnateljica: M. B.

“Najveći čovjek uvijek ostaje dijete.”

Goethe