Podružnica Lavić

Područni odjel „Lavić“ nalazi se na adresi Ljudevita Gaja 2 Sveti Đurđ u Varaždinskoj županiji. Rad u Područnom odjelu „Lavić“ organiziran je u dvije skupine: jaslička i mješovita vrtićka te jedna skupina s kraćim programom pripreme za školu (pred-škola). Vrtić djeluje od 2005. godine.
U vrtiću rade stručni odgajatelji predškolske djece s VŠS i medicinske sestre. Svi stručni djelatnici imaju položen stručni ispit.
U vrtiću se provodi niz aktivnosti; održavamo 2 priredbe godišnje u kojima sudjeluju sva djeca, svake godine ugošćujemo stomatologa, posjećuju nas policajci i vatrogasci te redovito surađujemo sa OŠ Sveti Đurđ. U vrijeme mjeseca knjige od 15.10. do 15.11. posjećujemo jednom godišnje školsku knjižnicu gdje teta knjižničarka čita djeci prikladne priče i bajke. Na kraju godine organiziramo izlet na razini vrtića te ugošćujemo kazališne skupine “Šareni svijet” i “Klaun Čupko”.
Vrtić ima odgovarajuće prostorije za dnevni boravak, priručne kuhinje, sanitarne prostorije, prostorije u kojima se odvijaju male tjelesne aktivnosti za vrijeme ružnog vremena, garderobne prostore; te ima uređeno vanjsko igralište.
Opremljeni je sa suvremenom didaktičkom opremom koja se redovito obnavlja i dopunjuje, a bit će dopunjena osmišljenom opremom za provođenje kraćih/pratećih programa u sklopu Projekta.

Naše grupe

Područni odjel Lavić trenutno je zatvoren.

Pedagoška godina 2020/2021

zecici

ZEČIĆI

Predškola

Pedagoška godina 2019/2020

fticeki

MIŠIĆI

Jaslice
bubamare

BUBAMARE

Srednja vrtićka skupina
pilici

PILIĆI

Starija vrtićka skupina
leptirici2

LEPTIRIĆI

Popodnevna mješovita skupina
vjeverice

VJEVERICE

Predškola

“Najveći čovjek uvijek ostaje dijete.”

Goethe